Over ons

Apply is opgericht in 1994 en heeft ruime ervaring op het gebied van spraak- en data oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van complexe, geïntegreerde  communicatieoplossingen. Met Apply als partner heeft u één betrouwbaar aanspreekpunt voor ál uw communicatiezaken.

Wie in het woordenboek ‘apply’ opzoekt, zal ontdekken dat het woord niet alleen staat voor ‘aanwenden’ of ‘toepassen’, maar ook voor ‘zich toeleggen op’. Een uitleg die onderstreept dat de naam van ons bedrijf met zorg is gekozen. Apply is door zijn leveranciers gecertificeerd en staat voor het zo eenvoudig mogelijk én met de hoogste kwaliteit oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van communicatie.

Missie

De missie van Apply is om mensen mee te helpen op een efficiënte manier hun werk uit te  kunnen laten voeren. Dit is mogelijk door de toepassing van communicatiemiddelen optimaal op elkaar af te stemmen, waardoor werkprocessen en bedrijfsresultaten worden verbeterd. Dit proces zullen we niet alleen nu, maar continu bewaken.

Over ICT innovaties die in uw bedrijf een toegevoegde waarde kunnen vormen, zullen wij u informeren. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. Dit bereiken we door:

  • Een toekomstgerichte oplossing met gerenommeerde producten te leveren.
  • Onze persoonlijke benadering.
  • Een hoge mate van technische kwaliteit.

 Visie

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om meer dan de implementatie van een communicatieplan met een langdurige relatie. De vertaalslag naar de uiteindelijke gebruiker is van het grootste belang. Medewerkers moeten met de nieuwe technieken kúnnen werken. Daarom besteedt Apply in de opzet en coaching van het project veel aandacht aan instructie en uitleg over de voordelen van de nieuwe werkomgeving. Wij willen dat u met onze oplossing kunt en blijft werken.

Korte termijn denken is ons vreemd. Wij garanderen u dat u met onze turnkey-oplossingen een investering doet die klaar is voor de toekomst.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze Account Managers en kom erachter welke oplossing het beste bij u past.

Maak een afspraak

Onze partners

Atoomweg 270
3542AB Utrecht
T: 030 755 99 55
F: 030 755 99 50
E: info@apply.nl

Bel ons!