MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent voor Apply: bewust omgaan met mens, milieu en maatschappij. Daarom steunen wij al jaren een aantal maatschappelijke organisaties. Daarnaast is ook binnen de eigen bedrijfsvoering aandacht voor duurzaamheid, o.a. LED-verlichting, digitale dossiers en samenwerking met milieubewuste leveranciers. En naast bedrijfseconomische advisering, denken wij met de klant proactief mee over sociale en ecologische gevolgen én over de fiscale voordelen die te behalen zijn met duurzame oplossingen. Een duurzame relatie met klant staat voorop!

Hieronder een overzicht waar Apply een bijdrage aan levert.

Vrienden van Henry – Rode Kruis

De Vrienden van Henry is een bijzonder initiatief van het Nederlandse Rode Kruis. Het is bedoeld voor betrokken ondernemers die willen helpen als het er écht toe doet. Apply is trotse partner van de Vrienden van Henry.

Word ook Vriend van Henry

HC Leerdam – Meisjes B1

Apply sponsort vol trots de kleding van het Meisjes B1 team van HC Leerdam.

Alpe d’HuZes

Apply draagt Alpe d’HuZes een zeer warm hart toe. Dit doen we al vele jaren door het sponsoren van events, deelnemers en teams. Collega’s hebben zelf ook deelgenomen aan dit evenement en hebben daarmee veel geld opgehaald voor het KWF.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze Account Managers en kom erachter welke oplossing het beste bij u past.

Maak een afspraak

Onze partners

Atoomweg 270
3542AB Utrecht
T: 030 755 99 55
F: 030 755 99 50
E: info@apply.nl

Bel ons!