Over de Oaktree Group

Apply maakt deel uit van de Oaktree Group. De Oaktree Group bestaat uit een groep complementaire ICT-bedrijven, verspreid over Nederland. Vanuit onze eigen datacenters leveren wij infrastructuur, op cloud gebaseerde ICT- en Unified Communications-oplossingen, precies op maat gemaakt voor uw organisatie. Wij werken vooral voor grote en middelgrote organisaties, maar we sluiten natuurlijk niemand uit. Zo flexibel zijn we ook wel weer.

Over flexibiliteit gesproken: die faciliteren we ook. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw organisatie optimaal kan communiceren en (net)werken. Zorgen dat de mensen binnen uw onderneming op ieder moment toegang hebben tot de data en applicaties die zij nodig hebben. Ongeacht de locatie waar ze op dat moment zijn en de tijd die de klok aangeeft.

Managed services

Onze diensten zijn veelal gebaseerd op managed services. De grootste voordelen daarvan voor u als klant van de Oaktree Group: geen investeringen, geen onaangename financiƫle verrassingen, de zekerheid van perfecte, 24/7 service en de garantie van hard- en software die altijd up-to-date en uitmuntend beveiligd is. En als uw organisatie daar behoefte aan heeft, fungeren wij zelfs als ICT-manager en leveren we consultancy. U vraagt, wij draaien. En we denken mee, zelfs als u het niet vraagt.

U kunt onze managed services het beste zien als een ICT-abonnement. Voor een vast en scherp maandbedrag biedt de Oaktree Group u de zekerheid en het comfort van het beste dat ICT te bieden heeft. Laat ons al uw ICT-zaken maar beheren en regelen. Dan kunt u zich richten op de zaken waar u in uitblinkt. Dat onderneemt een stuk prettiger.

Laat ons uw informatietechnologie verzorgen

Door onze ervaring en kennis is de Oaktree Group in veruit de meeste gevallen in staat om de ICT-behoeften binnen uw organisatie te signaleren. Wij pakken graag de rol van uw trusted advisor om zo uw informatietechnologie integraal te verzorgen en stroomlijnen. Voor ieder ICT-vraagstuk hebben wij gegarandeerd een passende oplosing.

Onze familieleden

De Oaktree Group-familie bestaat uit vier gezinsleden: Apply, ProDyne, Sencit en MDRX.

Meer weten?

Maak een afspraak met een van onze Account Managers en kom erachter welke oplossing het beste bij u past.

Maak een afspraak

Onze partners

Atoomweg 270
3542AB Utrecht
T: 030 755 99 55
F: 030 755 99 50
E: info@apply.nl

Bel ons!